Szülinapi fotózás

Mi lehetne jobb ajándék, mint egy szülinapi fotózás gyerekeinkről, szeretteinkről? Hangulatos családi fotó sorozat. Életünk képekben.

Ajándékozz fényképet!

AJáNLATKÉRÉS >>

Felszabadult, örömteli családi fotózás

Jókedv és vidámság!

Érzelmekkel teli képek

Eddigi munkáink

Szülinapi fotózás

Mások mondták

A legfontosabb, hogy jól érezzétek magatokat a fotózáson. 
  • Örökmmozgó picikről jó képek
    “Endrével és Zsuzsával egy céges rendezvényen találkoztam először, majd amikor 2013-ban az esküvő kiállításon összefutottunk, albumaikat megnézve kétség sem fért hozzá, hogy rájuk bízzuk életünk nagy napjának fotózását. Fantasztikus jegyes- és esküvői fotókat készítettek rólunk. Néhány hónap múlva pedig már gömbölyödő pocakkal kaptak lencsevégre és ez a sorozat a mai napig meg sem állt: az első babafotózás után a kisfiunk másfél éves volt, amikor a következő kismama- és már egyben gyermek fotósorozat készült rólunk, majd legutóbb a gyermekeink 1. és 3. születésnapját örökítették meg, de velünk voltak a gyerekek keresztelőin is. Akár a forró kánikulával, akár szitáló esővel, akár sírdogáló csecsemővel, majd később rohangáló, nevetgélő kisgyerekekkel kellett “megküzdeni”, mindig nagyon türelmesek voltak velünk, átlendítettek minket a feszült pillanatokon. Az egy percre le nem ülő, oda nem figyelő örökmozgó picikről is elképesztően jó képeket készítettek. Mindig nagyon jól megérezték, hogy mi az a stílus, ami nekünk tetszik, ami hozzánk passzol, amiben otthonosan fogjuk magunkat érezni. Mondhatjuk, a kis családunk összes fontos életeseményét ők örökítették meg és fűzték egy olyan albumba, amit mindig meleg szívvel nézegetünk és mutatunk meg barátainknak, családtagjainknak.”
    Anikó

Szülinapi fotózás

Gyakran ismételt kérdések

Maradt még kérdésed? 
Kérdezz bátRan!

Mi a szülinapi fotózás menete?

A jelentkezés után egyeztetünk veletek időpontot, részleteket. A szülinapi rendezvény lehet otthon, szabadtéren, rendezvényteremben. A szülinapról hangulatképek, pillanat képek, családi csoportképek készülnek. Profi galériában küldjük a kész képeket, amit rokonokkal, barátokkal tudtok megosztani. Így a fotókat nem kell emailben elküldeni, elég egy kattintás és minden kép elérhető.

Bármi kérdésetek van, hívjatok, írjatok!

Szülinapi fotózás – Mivel készüljünk a fotózásra?

Legyetek olyan ruhában, amiben szerettek lenni. Igazából ezeken az örömteli eseményeken a legfontosabb, hogy ti jól érezzétek magatokat, mi pedig készítjük a fotókat. Amikor 5-10 év múlva visszanézitek a képeket, örömteli pillanatok lesznek.

Szülinapi fotózás árak

Szülinapi fotózás szabadtéren
csomag 60 percben

35 000 Ft
60 perces fotózás szabadtéren vagy rendezvényen
25 db retusált nagy felbontású kép jpeg formátumban
Nagyfelbontású képek letöltése egy kattintással
Online ügyfélgaléria
Hívj most

Szülinapi fotózás szabadtéren
csomag 90 percben

45 000 Ft
90 perces fotózás szabadtéren, rendezvényen
40 db retusált nagy felbontású kép jpeg formátumban
Nagyfelbontású képek letöltése egy kattintással
Online ügyfélgaléria
+36 30 308 8288

Szülinapi fotózás  + fotókönyv csomag

65 000 Ft
90 perces fotózás szabadtéren, rendezvényen
40 db retusált nagy felbontású kép jpeg formátumban
1 db 15×20 cm fotókönyv
Nagyfelbontású képek letöltése egy kattintással
Online ügyfélgaléria
Ajánlatot kérek

Kapcsolat - Ajánlatkérés

Van kérdésed? Írd meg nekünk! 
Vagy kérj ajánlatot, ha már tudod, mit szeretnél!

+36 30 308 8288

Elérhető: 9:00 – 19:00
Családi fotósként hiszem, hogy örömmel és érzelmekkel teli élethez elengedhetetlen, hogy vissza tudjunk emlékezni a legfontosabb pillanatainkra. A családi fotózás célja ez, hogy emlékezetes élménnyel gazdagítsa az életetetket. 
Adatvédelmi irányelvek
© Birta Photo 2020-2022 - családi fotózás, kismama fotózás, babafotózás,  keresztelő fotózás, gyerekfotózás, karácsonyi fotózás
homecamerapicturebooklaptop-phonecrossarrow-rightcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram