Családi fotózás stúdióban

A berendezett stúdióban fotózás élményprogram kicsiknek és nagyoknak. Egymásra figyelhettek egy órát, és élvezhetitek a berendezett stúdió hangulatát. 

Ajándékozz fényképet!

AJáNLATKÉRÉS >>

Felszabadult, kötetlen családi fotózás

Megbízhattok bennünk!

Érzelmekkel teli képek

Eddigi munkáink

Családi fotózás stúdióban

Családi fotózás stúdióban vélemények

A legfontosabb, hogy felszabadultan és jól érezzétek magatokat a fotózáson. 
  • Örökmmozgó picikről jó képek
    “Endrével és Zsuzsával egy céges rendezvényen találkoztam először, majd amikor 2013-ban az esküvő kiállításon összefutottunk, albumaikat megnézve kétség sem fért hozzá, hogy rájuk bízzuk életünk nagy napjának fotózását. Fantasztikus jegyes- és esküvői fotókat készítettek rólunk. Néhány hónap múlva pedig már gömbölyödő pocakkal kaptak lencsevégre és ez a sorozat a mai napig meg sem állt: az első babafotózás után a kisfiunk másfél éves volt, amikor a következő kismama- és már egyben gyermek fotósorozat készült rólunk, majd legutóbb a gyermekeink 1. és 3. születésnapját örökítették meg, de velünk voltak a gyerekek keresztelőin is. Akár a forró kánikulával, akár szitáló esővel, akár sírdogáló csecsemővel, majd később rohangáló, nevetgélő kisgyerekekkel kellett “megküzdeni”, mindig nagyon türelmesek voltak velünk, átlendítettek minket a feszült pillanatokon. Az egy percre le nem ülő, oda nem figyelő örökmozgó picikről is elképesztően jó képeket készítettek. Mindig nagyon jól megérezték, hogy mi az a stílus, ami nekünk tetszik, ami hozzánk passzol, amiben otthonosan fogjuk magunkat érezni. Mondhatjuk, a kis családunk összes fontos életeseményét ők örökítették meg és fűzték egy olyan albumba, amit mindig meleg szívvel nézegetünk és mutatunk meg barátainknak, családtagjainknak.”
    Anikó

Családi fotózás stúdióban fotózás

Gyakran ismételt kérdések

Maradt még kérdésed? 
Kérdezz bátRan!

Mi a családi stúdió fotózás menete?

A jelentkezés után felvesszük veletek a kapcsolatot, és egyeztetünk időpontot. A fotózásra gyertek kicsit korábban, hogy legyen időtök nyugodtan átöltözni, elkészülni. A fotózás 60 perc, ezalatt elkészítjük a legjobb fotókat a családról. Hozhattok kétféle ruhát, így a képek színesek, változatosak lesznek. Profi galériában kapjátok a fotókat, amit rokonokkal, barátokkal tudtok megosztani. Így a fotókat nem kell emailben küldözgetni.

Családi fotózás stúdióban – Milyen ruhát hozzunk a fotózásra?

Választhattok mindenkinek egyformát, egyfajta színt vagy egy fajta stílust. A stúdióban kényelmesen áttudtok öltözni. A dekor környezetben készülnek közös fotók, külön képek kicsikről, nagyokról minden formációban. Ha van olyan kedvenc ruha, játék, hobbi amit szeretnétek viszont látni a képeken, azt hozzátok magatokkal a fotózásra.

Családi fotózás stúdióban árak

Családi fotózás 
stúdióban 60 percben
csomag

65 000 Ft
60 perces fotózás dekor stúdió szobában
25 db retusált nagy felbontású kép jpeg formátumban
Nagyfelbontású képek letöltése egy kattintással
Online ügyfélgaléria
Hívj most

Családi fotózás
stúdióban 90 percben
csomag

85 000 Ft
90 perces fotózás dekor stúdió szobában
40 db retusált nagy felbontású kép jpeg formátumban
Nagyfelbontású képek letöltése egy kattintással
Online ügyfélgaléria
+36 30 308 8288

Családi fotózás
stúdióban 60 percben
csomag + fotókönyv

90 000 Ft
60 perces fotózás dekor stúdióban
30 db retusált nagy felbontású kép jpeg formátumban
1 db 15×20 cm fotókönyv
Nagyfelbontású képek letöltése egy kattintással
Online ügyfélgaléria
Ajánlatot kérek

Kapcsolat - Ajánlatkérés

Van kérdésed? Írd meg nekünk! 
Vagy kérj ajánlatot, ha már tudod, mit szeretnél!
Kapcsolati űrlap (#1)

+36 30 308 8288

Elérhető: 9:00 – 19:00
Családi fotósként hiszem, hogy örömmel és érzelmekkel teli élethez elengedhetetlen, hogy vissza tudjunk emlékezni a legfontosabb pillanatainkra. A családi fotózás célja ez, hogy emlékezetes élménnyel gazdagítsa az életetetket. 
Adatvédelmi irányelvek
© Birta Photo 2020-2024 - családi fotózás, kismama fotózás, babafotózás,  keresztelő fotózás, gyerekfotózás, karácsonyi fotózás
homecamerapicturebooklaptop-phonecrossarrow-rightcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram