Kismama fotózás

Érdemes megörökíteni ezeket a nem mindennapi pillanatokat! Akár otthon szeretnél kismama fotókat, a szabadban vagy egy berendezett stúdióban, mi állunk rendelkezéstekre! 

Ajándékozz fényképet!

AJáNLATKÉRÉS >>

Felszabadult, kötetlen családi fotózás

Megbízhattok bennünk!

Érzelmekkel teli képek

Eddigi munkáink

Kismama fotózás

Kismama fotózás vélemények

A legfontosabb, hogy jól érezzétek magatokat a fotózáson. 
 • Örökmmozgó picikről jó képek
  “Endrével és Zsuzsával egy céges rendezvényen találkoztam először, majd amikor 2013-ban az esküvő kiállításon összefutottunk, albumaikat megnézve kétség sem fért hozzá, hogy rájuk bízzuk életünk nagy napjának fotózását. Fantasztikus jegyes- és esküvői fotókat készítettek rólunk. Néhány hónap múlva pedig már gömbölyödő pocakkal kaptak lencsevégre és ez a sorozat a mai napig meg sem állt: az első babafotózás után a kisfiunk másfél éves volt, amikor a következő kismama- és már egyben gyermek fotósorozat készült rólunk, majd legutóbb a gyermekeink 1. és 3. születésnapját örökítették meg, de velünk voltak a gyerekek keresztelőin is. Akár a forró kánikulával, akár szitáló esővel, akár sírdogáló csecsemővel, majd később rohangáló, nevetgélő kisgyerekekkel kellett “megküzdeni”, mindig nagyon türelmesek voltak velünk, átlendítettek minket a feszült pillanatokon. Az egy percre le nem ülő, oda nem figyelő örökmozgó picikről is elképesztően jó képeket készítettek. Mindig nagyon jól megérezték, hogy mi az a stílus, ami nekünk tetszik, ami hozzánk passzol, amiben otthonosan fogjuk magunkat érezni. Mondhatjuk, a kis családunk összes fontos életeseményét ők örökítették meg és fűzték egy olyan albumba, amit mindig meleg szívvel nézegetünk és mutatunk meg barátainknak, családtagjainknak.”
  Anikó

Kismama fotózás

Gyakran ismételt kérdések

Maradt még kérdésed? 
Kérdezz báTran!

Mikor érdemes kismama fotózáson részt venni?

Kismama fotózáson a 7. hónap után érdemes részt venni és még az előtt mielőtt kifordul a köldök. Persze a kifordult köldökkel sincs gond, de akkor már olyan nagy a pocak, hogy már lehet, hogy a fotózás is megterhelő a kismamának. 

Kismama fotózás helyszín - Hova menjünk fotózni?

 • Szabadtéri kismama fotózás
  A fotózás lehet szabadtéren, egy közösen megbeszélt helyszínen. Mehetünk erdő-mező hangulat felé, ezt a gyerekek is jobban szeretik, hisz itt a nagy tér, az új világ, mindenki sokkal felszabadultabb.
 • Kismama fotózás otthon
  Vagy saját otthoni környezetbe is elmegyünk fotózni.
 • Kismama fotózás stúdióban
  A stúdió is egy jó lehetőség, ahol mint egy lakásként berendezett szobák vannak. Itt mindenféle kellék elemeket betudunk vonni a a fotózásba. Egyedi berendezések, ágyak, fotelek, asztalok színesítik a képeket. 

 

Mi a kismama fotózás menete?

 • A jelentkezés után felvesszük a kapcsolatot, és egyeztetünk időpontot.
 • A fotózásra gyere kicsit korábban, hogy legyen idő nyugodtan átöltözni, elkészülni.
 • A fotózás 60 perc, ezalatt elkészítjük a legjobb képet rólad.
 • Hozhattok 2 féle ruhát is váltásnak. Így a képek változatosabbak lesznek.
 • Olyan galériában kapod a képeket, amit rokonokkal, barátokkal megosztható. Így a fotókat nem kell emailben küldözgetni.

  Bármi kérdésed van, hívj telefonon!

 

Kismama fotózás ruha - Mit vegyünk fel?

Érdemes egyfajta színvilágban, pasztell színekben öltözködni. Lehet egy hosszú, laza egybe részes ruha. Minél kényelmesebb legyen a ruha viselet. Különböző ruhákat is hozhatsz, amit a kismama fotózás alatt cserélünk. Így színes, változatos fotó sorozat készül. Van olyan stúdió, ahol van lehetőség kismama ruhák bérlésére is. Ha erre van igény, mindenképpen jelezd nekünk. 

Kismama fotózás árak

Kismama 
kis csomag

50 000 Ft
60 perces fotózás otthoni környezetben
25 db retusált nagy felbontású kép jpeg formátumban
Nagyfelbontású képek letöltése egy kattintással
Online ügyfélgaléria
Hívj most

Kismama fotózás + 
stúdió csomag

60 000 Ft
60 perces fotózás dekor stúdió szobában
40 db retusált nagy felbontású kép jpeg formátumban
Nagyfelbontású képek letöltése egy kattintással
Online ügyfélgaléria
+36 30 308 8288

Kismama fotózás + fotókönyv csomag

80 000 Ft
60 perces fotózás otthoni környezetben
40 db retusált nagy felbontású kép jpeg formátumban
1 db 15×20 cm fotókönyv
Nagyfelbontású képek letöltése egy kattintással
Online ügyfélgaléria
Ajánlatot kérek

Kapcsolat - Ajánlatkérés

Van kérdésed? Írd meg nekünk! 
Vagy kérj ajánlatot, ha már tudod, mit szeretnél!
Kapcsolati űrlap (#1)

+36 30 308 8288

Elérhető: 9:00 – 19:00
Családi fotósként hiszem, hogy örömmel és érzelmekkel teli élethez elengedhetetlen, hogy vissza tudjunk emlékezni a legfontosabb pillanatainkra. A családi fotózás célja ez, hogy emlékezetes élménnyel gazdagítsa az életetetket. 
Adatvédelmi irányelvek
© Birta Photo 2020-2024 - családi fotózás, kismama fotózás, babafotózás,  keresztelő fotózás, gyerekfotózás, karácsonyi fotózás
homecamerapicturebooklaptop-phonecrossarrow-rightcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram